Какви очила да изберем за плажа?

Дългоочакваната морска почивка ви предстои! Освен слънцезащитен крем и готовност за нови приключения, не трябва да забравяте да вземете с вас поне един чифт слънчеви очила. Модният аксесоар не само ще допълни стилната ви лятна визия на плажа, но е задължителен, за да предпазите очите си под приятните, но вредни слънчеви лъчи.

Очила с надеждна UV защита

Уверете се, че вашите слънчеви очила предлагат 100% UVA и UVB защита. Това е ключово, ако сте на морския бряг или край басейна.

Тренди модели, подходящи за формата на лицето ви

За да откриете най-подходящите за вас рамки, вземете предвид формата на лицето си. Например, ако имате по-кръгло лице, опитайте да изберете по-тесни рамки или рамки с правоъгълна форма, за да удължите чертите си. За тези с по-овално лице, почти всеки стил на рамка ще ви стои добре.

Слънчеви очила, които подхождат на вашия аутфит

Очилата са последния щрих в плажната ви визия, който трябва да е в синхрон с нея. Можете да ги изберете в същия нюанс като банския или да се спрете на контрастно решение – слънчеви очила, които да бъдат ярък акцент в облеклото.

 

Овърсайс моделите са добър избор за плажа

Освен, че са истински хит това лято, по-големите слънчеви очила ще осигурят на очите ви по-сигурна защита, тъй ги покриват по-добре. Също така те ще балансират чертите ви, ако сте с по-малко лице.

Слънчеви очила с поляризация

Те помагат да се блокират отразените отблясъци, които могат да бъдат силно разсейващи, когато се опитвате да се насладите на деня на плажа.

 

Функционалност

Стилът на слънчевите очила е важен, особено за дамите, които желаят да са винаги в крак с новите тенденции, но тяхната функционалност също е от значение. Уверете се, че рамките и лещите са издръжливи, устойчиви на надраскване и достатъчно здрави. Освен това е добра идея да изберете слънчеви очила, които се почистват лесно, така че да изглеждат по най-добрия начин през цялата ваканция.

Лека рамка

Леките и удобни рамки ще ви осигурят комфорт през целия ден. Има толкова много стилове и цветове, от които да избирате. Открийте слънчевите очила, които са идеални за вашите нужди.

Възползвайте се от страхотните ни оферти през юли! Пазарувайте с до -60% отстъпки слънчеви очила в магазините на Grand Optics или на shop.grandoptics.bg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *