Празнуваме 20 години „Изкуство в оптиката“

ZEISS VISION CENTER, Grand Optics и Joy Optics с гордост отбелязваме вълнуващ етап от нашето бизнес развитие в сферата на очната оптика и търговията с оптични продукти – 20 години от основаването на компанията „Джой Фешън“ ЕООД, която управлява трите вериги.

Празнуваме годишнината под мотото „Изкуство в оптиката“ с арт фотосесия. Известният модел Диляна Попова се превъплъти в емблематичния образ на Фрида – модерен поглед през слънчевите очила и диоптричните рамки на някои от ексклузивно представените брандове в България.

 

 

20 години, 70 оптики, над 450 служители, над 120 световноизвестни бранда – успехът на бизнеса през годините се дължи на професионализма в грижата за зрението, високият стандарт на обслужване, иновациите и мотивацията на нашите служители.

Щастливи сме, че като социално отговорна компания „Джой Фешън“ е ангажирана с осигуряване на възможности все повече хора да имат достъп до висококачествена грижа за очите, което постига и чрез подкрепа на редица социални каузи и партньорства.

Следвайки мотото „Най-доброто предстои“, компанията не спира да се развива и да търси нови предизвикателства. Предстои реализирането на няколко нови проекта в сферата на оптичните услуги.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *