Слънчеви очила Chopard

Всичко започнало през 1860 г., когато младият майстор на изкуството Louis Ulysse Chopard отваря свое собствено часовникарско ателие. Неговите часовници бързо придобиват солидна репутация в Източна Европа, Русия и Скандинавия.

Днес Chopard е синоним за изключителна селекция от най-висококачествени диаманти, сапфири, рубини и смарагди. С голямото  разнообразие от форми и размери, тези скъпоценни камъни разкриват свят на несравним блясък, където оригиналността, креативността и техническото майсторство са стигнали до крайните си предели.

Слъчевите очила Chopard

Колекциите очила на Chopard неизменно се отличават с лукса на високата швейцарска бижутерия и италианския дизайн. Вниманието към детайла, съчетано с най-съвременните технологии, води до прекрасни слънчеви очила, изработени от съвременни материали с елегантен дизайн и несравнимо качество. Внимателно изработени със скъпоценни материали,  слънчевите очила Chopard са прекрасен аксесоар за стилната дама и елегантния джентълмен.

Колекция Слъчеви очила Chopard 2017

За нея:

Изглеждайте стилни през слънчевите дни с луксозните слънчеви очила на Chopard за жени. Изработени от най-фини материали и с любов към детайла. Стиловете са  вдъхновени и интерпретирани от най-емблематичните елементи в колекциите бижута и часовници Swiss Maison.

В колекцията IMPERIALE  основен акцент е детайл е с форма на цвете. Кристалите, създадени специално за да пресъздадат изяществото на аметистите от Chopard, елегантно украсяват дръжките и дават живот на цветето.

 

Дръзко съвършенство е лайтмотивът на колекцията HAPPY DIAMONDS, предназначена за съвременни, заслепяващи жени – точно като кристалите по дръжките, наредени в ослепителна редица.

Големите, кръгли стъкла на тези очила се предлагат с полу-глазант с дебела емайлирана метална вложка. Вдъхновена от колекцията HAPPY DIAMONDS, ацетатните дръжки се отличават с метална облицовка, съдържаща три кристала, които се движат свободно в структурата.

 

Колекцията HAPPY SPORTУсъвършенстван, модерен стил, характеризиращ се с контраста между кръглата метална предна част и релефните гумирани дръжки. Вдъхновението на този дизайн е от гумените  каишки на колекцията от часовници HAPPY SPORT на Chopard.

 

IMPERIALE HINGE SCHB69S – Модел с широка, квадратна предна част. Емайлираните метални рамки на предната част на очилата очертават формата бляскаво и модернистично, докато един кристал добавя елегантна изтънченост към пантите. Дръжките са внаправени от рогов материал от бронята на костенурка и ацетат.

 

За него:

Независимо дали вашият стил е ретро или модерен стил, колекцията слънчеви очила Chopard са идеален аксесоар за модерния джентълмен. Произведени с поляризирани лещи очилаta Ви осигуряват отличен визуален комфорт, като намаляват отблясъците от гладките повърхности и повишават контраста на зрението.

Класически, елегантни форми,  ръчно изработени конструкции и комбинации от различни материали като тиково дърво, кожа и въглерод или стъклени влакна. За по-спортно докосване рамките с гумирани дръжки са идеалният избор за любителите на мотори, които изискват максимален комфорт, без да изневеряват на изтънчения вкус.

CLASSIC L.U.C – Металена рамка в стил авиатор . Дръжките са обогатени с декорация от тиково дърво и въглеродни влакна, вдъхновена от колекция часовници CLASSIC L.U.C. Лещите Zeiss са поляризирани, за да осигурят максимално качество на зрението.

 

CLASSIC RACING GRAND PRIX DE MONACO – Със спортния си дизайн този модел е вдъхновен от света на моторните състезания, в съответствие с колекцията часовници CLASSIC RACING. Отличаващ елемент е гуменият грайфер по дръжките на очилата. Поляризираните лещи Zeiss осигуряват отличен визуален комфорт, като намаляват отблясъците и повишават яснотата на зрението.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *