Black Friday неустоими предложения – как да се подготвим за голямото пазаруване?

Черният петък е едно от най-очакваните събития за шопинг през годината.

Как възниква Black Friday?

В САЩ през 50-те години на миналия век, когато търговците на дребно предлагат големи предколедни разпродажби непосредствено след Деня на благодарността, който е последния четвъртък на ноември.

Някои смятат, че името произлиза от финансовия термин „на черно“, за да опише това печелившо време за бизнеса. Други казват, че е измислен във Филаделфия през 60-те години, където е бил използван от полицията, за да опише натоварения трафик, който възниква в този период.

Кога е Черният петък през 2023 г.? 

Тази година датата е 24 ноември. Ако искате да се възползвате максимално от най-добрите предложения, започнете да планирате още сега.

Black Friday съвети за пазаруване:

Няколко трика ще ви помогнат да изпреварите шума и да се подготвите навреме за пазаруването.

Търсете най-добрите ранни сделки

Много магазини пускат специални оферти предварително, така че не е необходимо да чакате „големият ден“.

Направете списък с желания 

Проучете предварително офертите за продукти, които желаете да закупите – техника, дрехи, аксесоари.

Следвайте любимите си марки

Това означава да следите техните предложения в социалните медии и да се абонирате за имейл бюлетини, за да получавате първи ексклузивни оферти веднага след пускането им. Споделяйте с приятели, когато попаднете на промоции, на които не можете да устоите, те със сигурност ще да ви благодарни.

Определете бюджет 

Предварително решете колко искате да похарчите и направете всичко възможно да се придържате към планиранита сума. Във всеки случай запазете касовата бележка, в случай че промените решението си след някоя покупка.

Разгледайте уебсайтовете на магазините

Преди да се впуснете в безмилостно пазаруване в любимите си магазини, разгледайте уебсайтовете им, за да знаете какво да очаквате и да не губите излишно време на място.

Пазарувайте онлайн

Ако сте фен на удобното пазаруване от дивана в хола, онлайн пазаруването има своите предимства, едно от които е, че ще си спестите тълпите по магазините и можете да разгледате на спокойствие артикулите, които ви интересуват.

Нека пазаруването започне сега! Възползвайте се от до -70% намаление в Grand Optics и Joy Optics през целия месец. Предложението е валидно за покупки в магазините в цялата страна, както и онлайн на shop.grandoptics.bg.

Подгответе се за предстоящите Коледни празници по-рано и изберете за себе си и за своите близки фешън очила на топ брандове на неустоими цени!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *