ana papadopulu

Говорим си за очила с Ана Пападопулу

Днес ще ви срещнем с актрисата Ана Пападопулу- тя е едно от лицата на оптики Grand Optics, Joy Optics и ZEISS VISION CENTER.
Нейните емоционалност, непоправим оптимизъм и ослепителна усмивка са винаги добре подчертани и изразени, чрез подходящ чифт очила.
Затова я поканихме да сподели своя опит при избора на подходящи продукти за очи, както и да разберем кои марки предпочита.
Настанете се удобно и вижте какво сподели Ана Пападопулу с нас.

ana-papadopulu

Любимото ви преживяване като лице на Джой Фешън – фотосесия, среща, разговор, събитие, място? 

Срещите с хората, които работят там, са истинско удоволствие. Висок професионализъм, винаги с настроение, изключително подготвени технически и високо квалифицирани.

Любимата ви марка и модел очила, кое ви харесва у тях? 

За мен е много важно очилата да са леки и удобни. Харесвам различни модели, но винаги основното е комфортът и обичам стъклата да не са много затъмнени. Мои любими марки напоследък са Prada и Persol.

За тези от вас, които не са запознати с брандовете, очилата Prada носят в себе си духа на италианската култура. Те са изработени с голяма прецизност към детайлите, според модните тенденции, като същевременно доказват, че удобството може да бъде съчетано с високото качество.
От друга страна марката Persol, прави очилата не само красиви, но и изключително функционални. Техните отлични оптични характеристики и изчистен дизайн са винаги подходящо допълнение към всяка визия.
Точно затова те отговарят на изискванията на Ана Пападопулу осигурявайки ѝ отлично зрение както при ярко слънце, така и при по-облачно време, а рамките изработени от висококачествени материали, допълват усещането за лекота.

Но нека видим какво още научихме лично от нея.

Persol

Какви очила носите в ежедневието, когато сте на море и когато сте на бизнес среща? 

Няма значение къде съм, никога не излизам навън без слънчеви очила. Свикнах с предимството на хубавите очила и откакто ги нося почти постоянно дори намаля и хроничното ми главоболие.

Къде ще прекарате ваканцията си това лято? 

В това объркано време се отказахме да плануваме. Надявам се на едно хубаво и топло лято, но най-вече да сме здрави.

Можете ли да определите характера на човек само по очилата му? 

Определено аксесоарите говорят много за човек. Очилата са като бижутата, говорят не само за възможностите на човек, но и за характера му, за настроението му дори.

Какво говорят вашите очилата за вас самите? 

Харесвам ненатрапчивите модели, които изразяват мен, сливат се с начина ми на обличане и ме допълват.

Ана Пападопулу

Колко чифта очила имате и какво е важно за вас при избора им? 

Три чифта слънчеви и едни диоптрични. Удобството и качество. За щастие оптики Grand Optics, Joy Optics и ZEISS VISION CENTER предлагат огромен избор, както на марки, така и на модели. Разбира се, чудесни и търпеливи консултанти, които имат фин усет за естетическите предпочитания на всеки един клиент. Няма начин човек да не намери това, което търси!

Благодарим на Ана Пападопулу за милите думи и завладяващо присъствие. Затова ще продължим да радваме всички вас с богато разнообразие от марки и модели и няма да спираме да се учим от вас, нашите потребители.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *