Какви са предимствата на фотосоларните лещи?

Фотосоларните лещи са най-добрият избор за UV защита при диоптричните очила не само през летните слънчеви дни, но и през цялата година. Освен това осигуряват допълнителнителен комфорт, тъй като се адаптират бързо към зрителните нужди на открито и в затворени помещения. Така един чифт очила е подходящ за всички видове светлина.

PhotoFusion X са фотосоларни лещи от най-ново поколение. Те изсветляват 2.5 пъти по-бързо на закрито и потъмняват до нивата на слънчеви очила за секунди, благодарение на изцяло нова технология, разработена от немската компания ZEISS.

 

 

Дигитализираното ни ежедневие води до по-голяма зрителна умора, особено в затворени пространства пред екраните на лаптопа и телефона. PhotoFusion X осигуряват най-високата възможна защита от вредната синя светлина, подобна на останалите ZEISS диоптрични стъкла. Те блокират до 50% от вредната синя светлина на закрито, до 94% на открито и 100% от UV радиацията на открито и закрито.

Очилата са се превърнали в моден аксесоар, който отразява индивидуалния стил. ZEISS PhotoFusion X потъмняват в 6-те най-популярни цвята за слънчеви очила и могат да бъдат допълнени в модерни огледални нюанси.

Фотосоларни стъкла на ZEISS се предлагат във вериги оптики ZEISS VISON CENTER, Grand Optics, Joy Optics и OptissimO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *