Кой е цветът на Pantone за 2024-та?

Топъл, чувствен, романтичен…

 

Запознайте се с PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, който ще бъде топ акцент в колекциите на модните дизайнери тази година.Кадифените нюанси на прасковения мъх създават усещане за спокойствие, щастие и хармония. Внесете изтънчен и чувствен привкус с аксесоари в Peach Fuzz цвят и освежете новата си визия. Можете да се вдъхновите от няколко фешън модела слънчеви очила и диоптрични рамки.

Елегантни рамки ARMANI EXCHANGE тип котешко око, подходящи за любителите на спортно-елегантния стил.

Моделите на Yalea са вдъхновени от красотата и увереността на дамите, оставили ярък отпечатък в модната индустрия. Рамки в деликатни, но отличителни нюанси.

Едно бижу на OWP в меката прасковена тоналност за дами с изискан стил.

 

Брандът Benetton e емблематичен с палитрата от модерни цветове, които предлага. Този модел слънчеви очила ще ви спечели с тренди визията си.

В случай, че сте почитател на по-наситените цветове, с тези слънчеви очила Karl Lagerfeld ще бъдете в крак с най-актуалните тенденции.

Започнете годината с нов фешън стил. Заложете на атрактивни аксесоари.

До края на януари можете да с възползвате от до -60% отстъпка на всички слънчеви очила, както и още 10% допълнителна отстъпка за избрани марки.

В случай, че имате нужда от нови диоптрични очила, сега е момента да ги вземете с до -50% намаление на рамките и до -40% отстъпка на стъклата.

Пазарувайте в оптики OptissimОGrand Optics & Joy Optics в градовете: София, Перник, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Русе, Велико Търново, Плевен, Сливен, Враца, както и онлайн на shop.grandoptics.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *