Първото Спа за очи в България е част от модерната оптика OptissimO

OptissimО е иновативна оптика, в която можете да се насладите на комплексна грижа за здравето и красотата на очите.  Магазинът е разположен на две нива в центъра на столицата, на бул.Витоша 13 и предлага богато портфолио от слънчеви и диоптрични очила на топ марки, някои от които са ексклузивно представени в България – Blackfin, Masahiromaruyama, Movitra, Jacques Marie Mage, Maui Jim, Etnia Barcelona и др.

Оптиката разполага с два офталмологични кабинета с най-модерно оборудване, ателие за изработка на очилата, ZEISS кът. Обособени са няколко уединени зони с мека мебел, където можете спокойно да направите своя избор.

За уникалното клиентско изживяване допринася и EyeSpa центърът, който предлага персонализирана грижа за кожата в зоната около очите и специализирани терапии от най-ново поколение с дълготраен хидратиращ, регенериращ, стимулираш и стягащ ефект. Сред естетичните новости е и терапията OXYGENERA PRO, която осигурява незабавен лифтинг ефект , стимулира синтеза на колаген, лекува акне и възстановява оптималното ниво на хидратация.

 

 

OptissimO е мястото, в което ще откриете всичко, от което имат   нужда вашите очи.

Нашите специалисти ви очакват!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *