Топ тенденции при очилата – есен/зима 2022

Есента е тук с шик предложения от света на очилата. На почит този сезон е еклектиката от стилове, умело съчетаващи модерни и винтидж елементи, класически силуети и авангардни форми.

Кои са ключовите акценти в най-новите колекции очила на водещите дизайнери?

Колкото по-големи, толкова по-добре

Овърсайз очилата запазват челна позиция сред най-актуалните предложения. Моделите са в различни форми – многоъгълни, квадратни и овални в класически или ярки цветове. Плътните рамки носят ретро усещане в стила на 70-те и подхождат на всяка визия.

 

 

 

Изискани метални рамки

Почитателите на минималистичния стил могат да изберат по-деликатни модели, изработени от метал, придържайки се към модните тенденции. Авиатор винтидж формата е ключова сега, а цветовете варират от злато до пастелни нюанси в розово.

 

 

 

Перфектно овални

Кръглите очила, добили популярност през 60-те и 70-те, се завръщат отново на модната сцена. Малките метални рамки придават класическо елегантно излъчване, докато по-големите ацетатни рамки са подходящи, когато желаете да постигнете по-смела визия.

 

 

 

Геометрични фигури

Очилата в многоъгълни форми са сред най-актуалните модели. Освен че подхождат на всяко лице, нестандартните силуети подчертават индивидуалния стил на притежателите си и внасят доза закачливост в ежедневната визия.

 

 

 

Ярки цветове

Оставяме пастелните нюанси в изминалото лято, за да се гмурнем в ярката палитра. Можете да внесете повече енергия и свежест през зимата с цветни очила в синьо, жълто, лилаво и други наситени тонове. Цветът на сезона е маслиненозеленото – новият моден щрих към визията ви.

 

 

 

Код черно

В контраст с цветната визия, черните очила са вечната класика, без която не можем. Заредете се с поне един чифт този сезон. Ако все пак искате да се отличите, заложете на по-екстравагантна форма.

 

 

 

Очилата са тренди аксесоар, с който смело можете да експериментирате в различни стилове и нова визия всеки ден. Добавете към есенния си гардероб 2 броя слънчеви или диоптрични очила на цената на 1. Възползвайте се от неустоимата оферта през октомври във физическите магазините на Grand Optics и Joy Optics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *