ЗАЩО ДА ИМАМЕ ВТОРИ ЧИФТ ОЧИЛА

Животът е динамичен и неповторим. Живеем на високи обороти и всеки миг за нас е единствен. За да не пропуснете момента, винаги препоръчваме да притежавате втори чифт очила, като резерва или за специфични дейности. Така ще имате по-остро и адаптирано към конкретната ситуация зрение. Допълнителните очила, не само ще разнообразят външния ви вид, но ще ви дадат спокойствие и сигурност при упражняване на редица дейности – спорт, работа на компютър, четене или дейности на открито.

И това не е лукс, а по-скоро много умен ход.

Когато очилата за вас са необходимост и не можете да извършвате ежедневните си занимания без тях, наличието на втори чифт е задължително, за да не се чувствате безпомощни. Те ще са вашето спасение в екстремните ситуации, когато загубите или счупите основните си очила.

Работата в офис среда също предполага подходящи очила, съобразени с обхвата на виждане и зрителната ви острота. Точните стъкла ще ви помогнат да се концентрирате, като направят зрението ви по-контрастно и спокойно.

Бъдете отговорни и към себе си и всички участници в движението, и когато шофирате. Качествените очила с поляризация ще премахнат вредните отблясъци и ще ви осигурят контрастно зрение, дори при ярко слънце.

Нека не пропускаме и модата – нов модел диоптрични очила ще промени осезаемо вашето излъчване и ще ви придаде по-професионален или по-фриволен външен вид. Категорични сме, че очилата трябва да са начело на всеки шопинг списък, защото няма друг аксесоар, който така забележимо да променя визията. Ако следвате тенденциите и искате да впечатлявате със стила си, съветваме ви да заложите на няколко топ модела хубави очила.

Очилата вече не са проблем, дори когато спортувате. Много производители на спортни продукти предлагат очила с аеродинамична форма, които прилягат плътно на лицето и ви позволяват спокойно да практикувате любимите си занимания – било то на открито или в затворени пространства. Всеки опитен спортист знае колко са важни качествените очила, които освен филтър за УВ защита трябва и да са снабдени с покритие против изпотяване и надраскване, задължително с нечупливи стъкла, а понякога дори с вентилация.

Задължителни са резервните очила и за всички носещи контактни лещи. Това може да бъде особено полезно, когато пътувате или сте на почивка. Лещите лесно се губят, и ако не виждате без тях, почивката не е така забавна, както изглежда по филмите. Особено, когато намирането на идентични лещи е невъзможно. Не забравяйте, че очите се нуждаят от почивка и е желателно периодично лещите да се заместват с очила, което се отразява релаксиращо и намалява умората и главоболието.

Оптики Grand Optics & Joy Optics имат специално предложение при покупка на диоптрични очила. От 16-ти януари всички те са с отстъпка до -40%, а всяка втора покупка на диоптрични очила за същия клиент е с -50%.

Повече за предложението вижте ТУК или попитайте в оптиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *