Какво разкриват очилата за характера на притежателите си?

Очила са едно от първите неща, които хората забелязват. Този аксесоар може да разкрие много за характера на дамите и представителите на силния пол, както и за техните предпочитания и вкус. Представяме ви няколко любопитни факти, които ще допълнят още детайли за половинката ви или за самите вас.

 

Цветните рамки са избор на креативните хора

Творческите личности са тези, които се осмеляват да оцветят визията си. Но хората с уклон към изкуството не са единствените, които гравитират към цветните рамки. Екстровертите също предпочитат този вид очила. Обикновено ярките и смели тоналности се харесват от забавни и общителни хора. Често те са избор и когато някой желае да внесе промяна в живота си и да излезе извън общоприетата представа на другите за себе си.

 

 

 

Дебелите черни рамки са за самоуверените личности

Освен модерен аксесоар, плътните черни рамки са любими обикновено на младите, смели представители, които желаят да заявят себе си.

Те винаги са в крак с актуалните тенденции, чрез които се определят като свободомислещи и знаещи какво желаят.

 

 

Рамките с разнообразни десени носят вечния младежки дух

Акцентите и допълнителните детайли, с които са украсени очилата, са предпочитани предимно от жените. Като цяло те се харесват и от всички, които желаят да запазят младежкото си излъчване, независимо от възрастта. Тези хора търсят авантюристична нотка в ежедневието си и се наслаждават на забавните моменти, които им предлага живота.

 

 

Очилата тип авиатор са за приключенците

Вечният модел авиатор е за хората с авантюристичен дух. Те са склонни да поемат различни рискове. Този класически стил е избор на тези, които не се придържат към правилата и определено се открояват със своите модерни интерпретации в различните ситуации, в които попадат. Дамите и мъжете, които предпочитат този модел, са активни и отдадени личности, които винаги знаят какво желаят.

 

 

Очилата в хавана стил са за енергичните личности

Тренди рамките с характерните за този стил шарки са избор на индивидуалистите. Тези модели са любими на независимите личности, които винаги отстояват мнението си. Изборът им още веднъж заявява оригиналното и креативното мислене на притежателите им, както и желанието им да впечатлят околните.

 

                    

 

Класическите, изчистени модели очила са за прагматично настроените личности

Те имат ясна логическа мисъл и не се отклоняват от правилата. Имат интереси към науката и за тях очилата не са моден аксесоар, а необходимост и затова обръщат повече внимание на функционалността.

 

                     

Очилата тип „browline“ са избор на бизнес ориентираните личности

Този тип рамки, които се отличават с подчертана горна рамка и тънка долна част, са много популярни. Диоптричните модели са предпочитани за корпоративния свят, заради по-сериозното излъчване, което придават. Притежателите им желаят да заявят своя професионализъм и статус.

 

 

Разкрихме някои „тайни“ за това какво могат да ни „кажат“ очилата за своите притежатели. Ако сте решили да направите подарък на любим човек, съветваме ви да вземете под внимание преди всичко неговия/нейния индивидуалния стил и предпочитания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *