Кои са любимите очила на актьорите от филма “Завръщане 2”?

 

Гледайте продължението на един от най-гледаните български филми –

от 14-ти февруари в кината!

В продължението на най-гледания български филм през 2019-та се появяват нови герои, преплитат се интересни сюжетни линии, изпъстрени с още комични ситуации от първия филм. Новата продукция на Ники Илиев е снимана в Пловдив, както и в някои от най-чаровните кътчета по българското Черноморие като Приморско и Поморие.

Във втората част четиримата приятели отново се събират, този път на морето, за да помогнат на Бранимир /Башар Рахал/ да спаси плажа си от застрояване. Героите обединяват сили да запазят плажа и заведението на Бранимир непокътнати, с цел да ги превърнат в тяхно собствено райско кътче, където да се събират всяко лято.

Във филма участва познатия от първата част звезден актьорски екип – Александър Кадиев, Ники Илиев, Башар Рахал, Райна Караянева, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Диляна Попова, Искра Донова, Евелин Костова, Лана Павлова, Клоуи Рахал, Боян Фераджиев, Китодар Тодоров, Йоанна Темелкова, Николай Мутафчиев, Стефан Илчев и други.

В част от летните слънчеви сцени на филма героите се появяват с актуални модели слънчеви очила, предоставени от Grand Optics.

Представяме ви няколко модела, които се превърнаха в любими модни аксесоари на актьорите от филма.

В синхрон с лятната история, която ни потапя в топлите сини дни и незабравимите морски вечери на лятото, Райна Караянева избра култови модели , които се отличават със свежи цветове, младежки дух и актуални форми.

Например тeзи на Donna Karan, които са израз на последните тенденции от света на очилата.

 

DKNY DK516S 281 – Вечната cat eye форма, предпочитана от дами с елегантна визия. Рамките са в хавана стил, който запазва челно място в предпочитанията на дизайнерите.

 

 

Модел DKNY DK702S 608 е в нежна, женствена форма. Изработен е от ацетат, комбиниран с метал. Градския шик и класически цветове на очилата, ги правят безспорно любим аксесоар на героите.

 

 

 

 

Силният пол от актьорския състав на Завръщане 2 – Ники Илиев и Башар Рахал, залагат на класическите форми с модерно звучене.

MEXX 6361 – модел, който се отличава с двоен мост на рамките и мъжествено излъчване.

 

 

CALVIN KLEIN JEANS CKJ20215S 600 – модерен поглед към авиатор формата.  Акцентите в червено придават допълнителна индивидуалност. Очилата се предлагат и с детайли в бяло.

 

 

Унисекс модел SERENGETI LEANDRO GLACIER 8586 – спортен стил очила с минерални лещи с лек нюанс в бордо. Очилата са изработени от висококачествена пластмаса, което ги прави леки, но издръжливи и удобни при носене. Избор на тези, които имат изразен усет към модата. Предлагат се и с бели рамки.

 

 

Очаквайте „Завръщане 2“ от 14-ти февруари в кината! Ние от Grand Optics нямаме търпение да видим любимите актьори и развитието на сюжета в най-новия български филм.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *