Holiday Shop селекция очила за подаръци

Слънчевите очила са чудесен подарък, с който можете да изненадате близките и приятелите си. Още един моден аксесоар никога не е излишен в актуалния за сезона аутфит както на дамите, така и на мъжете. 

Вижте нашата селекция от фешън модели.

За нея

Елегантни очила FURLA, изработени от метал, подходящи за дамите, които се отличават с женствен стил.

Цветно изкушение от CKJeans. Очилата в розово са за атрактивните личности, които залагат на различната визия.

Екстравагантно предложение от Karl Lagerfeld в градски стил с отличителни блясъкави елементи.

За него

Мъжки очила Carrera са за индивидуалисти с изразен стил. Изнендайте го с модел от новата колекция.

 

Очила NIKE са за почитателите на спортове на открито. Изключително удобни за носене, тъй като прилягат плътно на лицето. Дръжките са захванати здраво и устойчиво без винтове.

Вечният авиатор на Ray-Ban е класически избор за подарък. Моделът е част от иновативната серия Reverse. Лещите на очилата са обратно извити навътре, така че идеално да пасват на извивките на лицето.

За малките

Детските слънчеви очила JULBO COVER са с предпазители, които предотвраяват странично навлизащата светлина. Огледалното покритие осигурява по-добър контраст на образа. Подходящи са за излети в планината.

Nano Vista са любимите очила на децата, тъй като са в забавни цветове и са изработени от устойчиви материали. Стъклата на този модел са с филтър за синята светлина.

Детските слънчеви очила Cébé са с поликарбонатни лещи, които имат защита срещу синята светлина. Стъклата са с покритие против надраскване. Рамката е изработена от здрава и олекотена пластмаса.

Пазарувайте със големи отстъпки през декември във вериги оптики OptissimОGrand Optics & Joy Optics, както и онлайн на shop.grandoptics.bg.

Изберете най-страхотните подаръци от нашия Holiday Shop и зарадвайте любимите си хора!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *