Никога не е късно за благотворителност

Инициативата “Pink October” – Розов октомври в подкрепа на борбата с рака на гърдата стартира през 1997 година и от тогава до сега събитията, свързани с розовия месец, се увеличават всяка година. От безплатни скрининги и благотворителни събития до маратони и специални продукти произведени с цел благотворителност.

За поредна пета година марката GUESS участва в дарителската кампания в борбата с рака на гърдата с един модел слънчеви очила и един модел диоптрични рамки.

Моделите, част от колекция 2020, са във винаги актуалната и супер женствена форма „Котешко око“, с деликатни розови елементи и маркирани с логото на кампанията в края на дръжката.

Очилата се предлагат в специален розов калъф и кутия, придружени от картичка с разяснения за избраната фондация, в която ще отидат набраните средства.

 

Можете да откриетте двата модела – диоптричен GUESS GU2745 001 и слънчев GUESS GU7647 001 във всички магазини от веригата  GRAND OPTICS на фиксирана цена от 198 лв., която не влиза в намаления и промоции, тъй като сумата заплатена за тези очила, е дарение за каузата.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *